Despre noi

Agenția imobiliară Nivo Imobiliare din Târgu Mureș, județul Mureș

Bine te-am găsit!

Mă numesc Kelemen Szilárd, sunt agent imobiliar și fondatorul agenției Nivo Imobiliare. Cu o experiență de peste 10 ani și cunoștințe vaste în domeniul vânzărilor, am hotărât acum 5 ani să mă încerc și în calitate de agent imobiliar.

M-am îndrăgostit de această meserie, astfel încât o simt mai mult ca pe o chemare. Din dragostea pentru meserie, dar și din dedicarea cu care o practic în fiecare moment al fiecărei zile, a luat naștere agenția Nivo Imobiliare din Târgu Mureș. Îmi face o deosebită plăcere să ascult clienții, să le evaluez situația și să mă folosesc de experiența acumulată, respectiv de resursele pe care le am la dispoziție pentru a le oferi în mod eficient cele mai potrivite soluții într-un timp cât mai scurt.

Cred în situațiile de tip „win – win”, motiv pentru care sunt convins că se poate încheia o înțelegere între două părți astfel încât ambele să aibă de câștigat. Acesta este motivul pentru care pun un accent deosebit atât pe reprezentarea și sprijinirea proprietarului, cât și a chiriașului sau a cumpărătorului.

Misiunea Nivo Imobiliare

Aici, la Nivo Imobiliare, ne-am propus să facem tot posibilul pentru a le oferi clienților servicii excepționale în tot ceea ce ține de închirierea, respectiv vânzarea și cumpărarea de imobile. Ne dorim să avem din ce în ce mai mulți clienți mulțumiți și fericiți pentru a putea deveni, pe viitor, cea mai cunoscută și mai apreciată agenție imobiliară din Târgu Mureș sau chiar județul Mureș.

Fie că e vorba de apartamente și case de închiriat sau apartamente și case de vânzare, prioritatea numărul unu al agenției noastre este satisfacția maximă a clienților.

Ambrus István, agent imobiliar

Un coleg foarte ambițios, vine din industria Horeca şi a ales să se încerce ca agent imobiliar pentru că îi place să interacționeze cu oamenii. Este o persoană cu bun simț, sociabilă, săritoare în a ajuta cu orice preț. Pune accent pe satisfacția clienților şi este foarte atent ca intermedierea să se realizeze cu succes iar la sfârşit fiecare parte să fie mulțumit.

Planuri pentru viitor

Ne bucură enorm faptul că, deși nu avem încă mulți ani în spatele nostru, ne putem mândri cu un număr mare de tranzacții finalizate cu succes și clienți mulțumiți, și că acest număr este în continuă creștere.

Serviciile noastre

Nivo Imobiliare - Partenerul tău de încredere în tranzacții imobiliare

Închiriere

Compară anunțuri

Comparaţie